04-06-09

BRUISEND BELGIE (2)

Vanuit Nieuwpoort heb ik deze ochtend een heel stuk van de kustbaan afgelegd, tot ik in het eerste hotels die ik zag incheckte, het 3 sterren hotel Prado. Het ziet er alvast een gezellig en zeer charmant hotel uit. Het aantal hotels in Ostend, Koningin der badsteden is haast niet te tellen dus ik hoop dat ik een goede keuze heb gemaakt.

Na een verkwikkende nachtrust en een wandeling op de dijk, niet ver van mijn hotel in Oostende, nam ik de tram richting Blankenberge. Ik moest meteen denken aan Hugo Mathysen's woorden: Blankenberge, blankenberge, parel aan de kust... Ik besloot de nacht door te brengen in het Malecot Hotel Blankenberge, een 3 sterren hotel à Blankenberge met zeezicht.

Het wordt stilaan tijd om de kust te verlaten, nog één nacht te gaan. Via Blankenberge vanmiddag getramd richting Knokke, het Monaco van het Noorden. Op zoek naar een hotel in Knokke, stuitte ik op Hotel Prins Boudewijn, een gezellig familiehotel vlakbij het station. Handig, want morgen zet ik koers naar een hotels Bruges.

De commentaren zijn gesloten.